Online is levendiger dan ooit.

Vrijwel iedereen – jong en oud – is actief op internet. Om informatie te zoeken, ervaringen te delen of kennis uit te wisselen. PWMedia ontwerpt, bouwt en beheert websites.

Professionele profilering op internet is daarom onontbeerlijk voor uw onderneming. PWMedia helpt u daar graag bij. Nieuwe online mogelijkheden vertalen wij daardoor direct naar concrete oplossingen voor uw bedrijf. Zo creëert PWMedia sterke up-to-date online concepten.

Een keer sparren? Maak een afspraak

Samen om de tafel

Uw ideeën en wensen vormen het uitgangspunt. Die combineren wij met onze jarenlange ervaring op het gebied van webdesign en techniek. Samen met u bepalen we hoe uw website eruit moet zien. We denken gezamenlijk na over de inhoud, structuur en interactiviteit. Het resultaat? Een ontwerp dat in één oogopslag uw identiteit duidelijk maakt, bezoekers bindt en aanzet tot actie.

Lees ook over vormgeving

Van visie tot realisatie

Is alles naar wens? Dan zetten wij het ontwerp om in een gebruiksvriendelijke website. Wij bouwen de websites op basis van een Wordpress CMS, waarmee u zelf uw website kunt onderhouden. Via handige tools zorgen wij er voor dat iedereen eenvoudig content kan aanpassen, zelfs via de voorkant van de website – direct in de vormgeving. Samen met de opdrachtgever bepalen wij wat de medewerkers wel – en in sommige gevallen niet – kunnen aanraken.

Bekijk onze cases

Hosting – snel en veilig

PWMedia verzorgt wij ook domeinregistratie, hosting, support en beheer. PWMedia ondersteunt u van A tot Z. Wij gebruiken eigen servers welke volledig zijn ingericht om de websites die wij bouwen, snel en veilig te serveren aan het publiek. Onze website worden voorzien van SSL-certificaten waardoor ze voldoen aan de laatste eisen van zoekmachines.

Op zoek naar webdesign?

Graag helpen wij bij het oplossen van uw vraagstukken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om deze te bespreken. Samen gaan we op zoek naar de meest passende oplossing.

Vul het formulier in en we nemen contact met ons op. Liever telefonisch? Bel dan met 020 6322 423